OR [rank_math_breadcrumb]

Patty Manders: “Ik wist niet meer waar ik het zoeken moest. Daardoor kan ik jouw zoektocht vergemakkelijken.

Hieronder de link naar de aflevering van Fatale liefde, het programma waar ik mijn verhaal heb gedaan over mijn 10 jarig huwelijk met huiselijk geweld.

https://www.npostart.nl/fatale-liefde/31-05-2022/KN_1729401?st=premium

Manders Coaching is mijn coachingspraktijk waarin ik als ervaringsdeskundig coach voor motivatie, inspiratie, herstel en groei sta!

Herken jij dit? Sta jij vaak op met de gedachten en het gevoel dat je dag ellendig gaat zijn omdat je weer moet dealen met de pijn en het verdriet van tijdens en na je scheiding? Ben jij blij dat je ‘s avonds  weer naar bed kan, omdat je als je slaapt niets hoeft te voelen? Of lig je ‘s nachts wakker van de zorgen, het herbeleven en de daarbij horende nachtmerries? Weet dan dat jij er echt iets aan kan doen. Hieronder lees je hoe ik jou kan helpen, er effectief iets aan te doen.

Hoe ga ik jou coachen en begeleiden?

Allereerst door goed naar jou te luisteren. Want de basis van jouw coachingstraject, is jouw verhaal en jouw hulpvraag . Als de hulpvraag samen met jou is onderzocht, maken we een coachingsplan in onze interactieve coaching-app.

Bij jouw coaching krijg je toegang tot een gratis app voor op je telefoon of tablet (Android of IOS), en computer. In deze app kun jij rechtstreeks werken aan je eigen plan. Via deze transparante app kunnen wij verbinding hebben en kun jij zelf je eigen stappen volgen en bijhouden. In de avonden en in de weekenden is deze app te gebruiken om bijvoorbeeld een appje of spraakbericht naar mij te sturen. Je kunt dan om een extra contactmoment te vragen als er een dringende situatie is. Op deze manier ben ik 24/7 bereikbaar.

Haalbare doelen stellen, houdt jou op je pad in herstel.

Als we de voor jou reëel haalbare stappen hebben vastgelegd, wordt het tijd voor actie. Kennis en ervaring geeft mij de tools om je goed te adviseren welke stappen er nodig zijn. Vooral is belangrijk om te kijken naar wat JIJ wil en wat voor JOU werkt!

Kleine stapjes zijn vaak veel beter te overzien en te realiseren voor jezelf!

Een op een gesprekken, workshops, dagelijkse activeringsoefeningen, of willekeurig welke stap er nodig is om jou je beste leven te laten leven. Ook als je specifieke hulpvraag voor ons nieuw terrein is, of simpelweg andere expertise vraagt dan wij direct in huis hebben, ben je hier op het juiste pad naar je herstel. Want ons uitgebreide netwerk met specialisten garandeert jou en ons kwaliteit voor een scherpe prijs.

Boek jouw gratis kennismakingsgesprek!

Wil jij leren omgaan met de dingen die jij lastig vindt? Boek dan nu je gratis kennismakingsgesprek via het contactformulier en de eerste stap is al gezet!!Translate »