OR [rank_math_breadcrumb]

Mijn eigen kwetsbare “ik” .

Soms zeggen mensen de juiste dingen op het juiste moment. Zoals vandaag…het geeft mij inzichten in mijn eigen leer en vooral verwerkingsproces mbt mijn eigen trauma’s. ” wees liever voor je eigen kwetsbare ik en omarm haar als ze kwetsbaar is” ! Wow dat was echt een hele grote eyeopener voor mij. En ik hoop nu ook voor meerdere mensen die worstelen met hun eigen emoties.

Ja ik ben coach, en ervaringsdeskundige maar ik heb ook mijn eigen kwetsbaarheden. Al gun ik mijzelf die kwetsbaarheid niet. Stap voor stap zie ik steeds meer de inhoud van mijn ” pokerface”. Kwetsbaarheid voelde tot heden voor mijzelf als falen. Mijn kwetsbaarheid uit zich bij mij in al het kwetsbare van mijzelf met humor weg te cijferen.

Maar je eigen kwetsbare ” ik ” kunnen omarmen is eigenlijk het mooiste wat er is! Dat is mijn doel…Mijn eigen kwetsbare “ik” een knuffel kunnen geven en toe te laten om naar mij te komen. Kunnen zeggen dat het oké is om er te zijn!

Een goede coach is er een met hele goede zelfkennis en zelfreflectie. Juist een goede coach zal haar eigen kwetsbaarheid moeten kunnen erkennen en vooral kunnen voelen. Dat kunnen voelen is mijn proces waar ik aan wil werken vanaf heden. Dat zal mij zeker gaan helpen om een nog betere coach te kunnen zijn!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »
%d bloggers liken dit: